Savremena slavi, vi dobijate poklon

Tokom rođendanske nedelje poklanjamo vam do 30% niže školarine

+ VAUČER SA POPUSTOM OD 200€ ZA UPIS

Dobro došli na naše slavlje!

Ne postoji bolji način za proslavu rođendana od druženja i darivanja prijatelja i zato svima koji se prijave za upis tokom naše slavljeničke nedelje poklanjamo veliki rođendanski popust na upis!

Samo za vaše osnovce i srednjoškolce, pripremili smo posebnu rođendansku ponudu:

DO 30% NIŽE ŠKOLARINE UZ POKLON VAUČERE SA 200€ POPUSTA ZA UPIS U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE I GIMNAZIJE ZA SVE KOJI SE PRIJAVE DO 21. MAJA.

Ne propustite priliku da svoje dete upišete u najsavremeniju Cambridge osnovnu školu ili gimnaziju u Srbiji i regionu!

Zašto da izaberete baš Savremenu?

Najsavremeniji obrazovni sistem za uspešnu budućnost vašeg deteta

Savremena osnovna škola i gimnazija predstavljaju najmoderniji obrazovni sistem u ovom delu Evrope, koji je akreditovan od Ministarstva prosvete Republike Srbije, Cambridge univerziteta i finskog obrazovnog sistema New Nordic School.

Podsticajno okruženje za savremene osnovce

Savremena osnovna škola predstavlja oazu učenja i druženja na Novom Beogradu. Posvećeni učitelji i nastavnici, primena najsavremenije edukativne tehnologije, Nacionalni i Kombinovani program, multidisciplinarni časovi i personalizovan pristup kreiraju zdravo i podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije učenika i njihove ličnosti i talenata.

Prestižna Cambridge gimnazija za buduće lidere

Savremena gimnazija nalazi se u srcu prestonice, u Palati Beograd, i sa pravom nosi epitet Future-Ready School. Karakterišu je napredna tehnologija, Google okruženje, interaktivna nastava i diplome koje otvaraju sva vrata za nastavak školovanja. Učenicima su na raspolaganju Nacionalni i Kombinovani Cambridge program, na kojima stiču obrazovanje, vaspitanje i veštine lidera budućnosti.

Iskoristite povlašćene cene upisa samo tokom rođendanske nedelje

Povlašćeni uslovi za upis u Savremenu osnovnu školu i gimnaziju važe samo do 21. maja. Iskoristite trenutak kada su školarine značajno niže i investirajte u obrazovanje svog deteta. Obezbedite svom detetu najkvalitetnije školovanje, koje će odrediti njegovu budućnost!

Prijavite se za
Savremenu osnovnu školu

Prijavite se za
Savremenu gimnaziju

Ili nas pozovite na 011/40-11-223.

NAPOMENA: Rođendanski popust važi samo za prijave pristigle do 21. 5. 2024, do 23.59 h. Neki razredi su već popunjeni, pa je broj preostalih mesta ograničen i raspoređivaće se po vremenu pristizanja prijave. Prijavom pokazujete interesovanje za upis i obezbeđujete upis po rođendanskoj ceni školarine. Nakon što se prijavite, kontaktiraće vas savetnik za upis, koji će vam objasniti dalje korake.

Savremena, stvarno drugačija!