Dobro došli na naše slavlje! Ne postoji bolji način za proslavu rođendana od druženja i darivanja prijatelja i zato svima koji se prijave za upis tokom naše slavljeničke nedelje poklanjamo veliki rođendanski popust na upis.

Samo za vaše osnovce i srednjoškolce pripremili smo posebnu rođendansku ponudu:

PRIJAVITE SE DO 25. MAJA I OBEZBEDITE SVOM DETETU PRESTIŽNO KEMBRIDŽ ŠKOLOVANJE PO NAJPOVOLJNIJIM USLOVIMA, UZ ČAK 40% POPUSTA.

Ne propustite priliku da upišete dete u najsavremeniju Kembridž osnovnu školu ili gimnaziju u Srbiji i regionu!

Kembridž obrazovanje je sada dostupno i vašoj porodici

Iznos koji biste izdvajali za najsavremenije školovanje svog deteta u stvarno drugačijoj školi je sada manji od rate za automobil ili letovanje, a o nekim još krupnijim izdacima da i ne govorimo. Za samo 161 evro mesečno u gimnaziji ili 283 evra u osnovnoj školi obezbeđujete svom detetu odrastanje u podsticajnom okruženju u kome će postići maksimalne rezultate.

Kao odgovornom roditelju koji je svestan značaja kvalitetnog obrazovanja, nema potrebe da vam posebno ističemo koliko je važna odluka u kojoj školi će vaše dete steći obrazovanje. Neka to budu Savremena osnovna škola i gimnazija!

Zašto da izaberete baš Savremenu?

Najsavremeniji obrazovni sistem za uspešnu budućnost vašeg deteta

Savremena osnovna škola i gimnazija predstavljaju najmoderniji obrazovni sistem u ovom delu Evrope, akreditovan od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i prestižnog Univerziteta u Kembridžu.

Podsticajno okruženje za savremene osnovce

Savremena osnovna škola predstavlja oazu učenja i druženja na Novom Beogradu. Posvećeni učitelji i nastavnici, primena najsavremenije edukativne tehnologije, Nacionalni i Kombinovani program, multidisciplinarni časovi i personalizovan pristup kreiraju zdravo i podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije učenika i njihove ličnosti i talenata.

Prestižna Kembridž gimnazija za buduće lidere

Savremena gimnazija nalazi se u srcu prestonice, u Palati Beograd, i sa pravom nosi epitet Future Ready School. Karakterišu je napredna tehnologija, Google okruženje, interaktivna nastava i diplome koje otvaraju sva vrata za nastavak školovanja. Učenicima su na raspolaganju Nacionalni i Kombinovani Kembridž program, na kojima stiču obrazovanje, vaspitanje i veštine lidera budućnosti.

Iskoristite najpovoljnije cene upisa samo tokom rođendanske nedelje

Povlašćeni uslovi za upis u Savremenu osnovnu školu i gimnaziju važe samo do 25. maja. Iskoristite trenutak kada su školarine niže do čak 40% i investirajte u obrazovanje svog deteta. Obezbedite svom detetu najkvalitetnije školovanje, koje će odrediti njegovu budućnost!

Prijavite se za
Savremenu osnovnu školu

Prijavite se za
Savremenu gimnaziju

Ili nas pozovite na 011/40-11-223 .

NAPOMENA: Rođendanski popust važi samo za prijave pristigle do 25. 5. 2020. do 23:59h. Neki razredi su već popunjeni pa je broj preostalih mesta ograničen i raspoređivaće se po vremenu pristizanja prijave. Prijavom pokazujete interesovanje za upis i obezbeđujete upis po rođendanskoj ceni školarine. Nakon što se prijavite, sa vama će kontaktirati savetnik za upis, koji će vam objasniti dalje korake.

Savremena, stvarno drugačija!