Dobro došli na naše slavlje! Ne postoji bolji način za proslavu rođendana od druženja i darivanja prijatelja i zato svima koji se prijave za upis tokom naše slavljeničke nedelje poklanjamo veliki rođendanski popust na upis.

Samo za vaše osnovce i srednjoškolce pripremili smo posebnu rođendansku ponudu:

DO 20% NIŽE ŠKOLARINE UZ POKLON-VAUČERE SA 200€ POPUSTA ZA UPIS U PRVI RAZRED GIMNAZIJE ZA SVE KOJI SE PRIJAVE DO 22 . MAJA.

Ne propustite priliku da svoje dete upišete u najsavremeniju Kembridž osnovnu školu ili gimnaziju u Srbiji i regionu!

Zašto da izaberete baš Savremenu?

Najsavremeniji obrazovni sistem za uspešnu budućnost vašeg deteta

Savremena osnovna škola i gimnazija predstavljaju najmoderniji obrazovni sistem u ovom delu Evrope, koji je akreditovan od Ministarstva prosvete Republike Srbije, Cambridge univerziteta i finskog obrazovnog sistema New Nordic School.

Podsticajno okruženje za savremene osnovce

Savremena osnovna škola predstavlja oazu učenja i druženja na Novom Beogradu. Posvećeni učitelji i nastavnici, primena najsavremenije edukativne tehnologije, Nacionalni i Kombinovani program, multidisciplinarni časovi i personalizovan pristup kreiraju zdravo i podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije učenika i njihove ličnosti i talenata.

Prestižna Kembridž gimnazija za buduće lidere

Savremena gimnazija nalazi se u srcu prestonice, u Palati Beograd, i sa pravom nosi epitet Future Ready School. Karakterišu je napredna tehnologija, Google okruženje, interaktivna nastava i diplome koje otvaraju sva vrata za nastavak školovanja. Učenicima su na raspolaganju Nacionalni i Kombinovani Kembridž program, na kojima stiču obrazovanje, vaspitanje i veštine lidera budućnosti.

Iskoristite povlašćene cene upisa samo tokom rođendanske nedelje

Povlašćeni uslovi za upis u Savremenu osnovnu školu i gimnaziju važe samo do 22. maja. Iskoristite trenutak kada su školarine značajno niže i investirajte u obrazovanje svog deteta. Obezbedite svom detetu najkvalitetnije školovanje, koje će odrediti njegovu budućnost!

Prijavite se za
Savremenu osnovnu školu

Prijavite se za
Savremenu gimnaziju

Ili nas pozovite na 011/40-11-223.

NAPOMENA: Rođendanski popust važi samo za prijave pristigle do 22. 5. 2023, do 23:59h. Neki razredi su već popunjeni pa je broj preostalih mesta ograničen i raspoređivaće se po vremenu pristizanja prijave. Prijavom pokazujete interesovanje za upis i obezbeđujete upis po rođendanskoj ceni školarine. Nakon što se prijavite, sa vama će kontaktirati savetnik za upis, koji će vam objasniti dalje korake.

Savremena, stvarno drugačija!