Srećan Svetski dan deteta!

Savremena osnovna škola i gimnazija proslavljaju Svetski dan deteta na stvarno drugačiji način i tim povodom vam daruju poklon.

Svima koji se upišu do 26. 11. poklanjamo Life Skills program za sticanje životnih veština od najranijeg uzrasta, u vrednosti od 2.000 EUR godišnje.

Poklonite svom detetu najsavremenije obrazovanje uz ključne životne veštine i obezbedite mu sigurnu budućnost.

Iskoristite do 30% popusta na školarine i dobijate Life Skills program, besplatno.

Zašto slavimo Svetski dan deteta?

Svetski dan deteta proslavlja se svakog 20. novembra sa ciljem da se proširi ideja o važnosti dečjih prava i njihove dobrobiti.

Dečji fond Ujedinjenih nacija, UNICEF, ističe pravo na obrazovanje kao jedno od najvažnijih prava dece i jedan od ključnih uslova za sigurnu budućnost u 21. veku.

Savremena osnovna škola i gimnazija pružaju svojim učenicima obrazovanje koje omogućava njihov sveobuhvatni razvoj i zato vam ovim povodom daju vredan poklon.

POKLON ZA VAŠE DETE:
Jedinstveni Life Skills program za decu od 7 do 19 godina

Ovo mi nismo naučili u školi,
ali vaše dete će naučiti u Savremenoj

Life Skills program priprema učenike da u budućnosti postanu uspešni i ostvareni ljudi tako što im donosi znanja i veštine koji se inače ne izučavaju u školama. Moći će da ih koriste u najrazličitijim životnim situacijama sa kojima će se susretati.

Tokom ovog programa učenici će zaista imati priliku da upotrebe svoje ruke, mozak, kreativnost, timski rad i maštu. Kroz praktično iskustvo, pokušaje i pogreške, uz nadzor nastavnika i stručnjaka, učenici će menjati gume na biciklu, mesiti i peći hleb, ušivati dugmad, trgovati kriptovalutama, ali i na berzi, svirati instrumente, vajati, saditi drveće, učiti veštine samoodbrane, pisati poslovna pisma, praviti biznis-planove, menjati sijalice, raditi na sebi i svojim emocijama i još mnogo drugih stvari bez kojih je život nezamisliv.

PRIJAVITE SE

LIFE SKILLS PROGRAM OBUHVATA NEKOLIKO NAJVAŽNIJIH OBLASTI SAVREMENOG ŽIVOTA I RADA:

„Obrazovanje uma bez obrazovanja srca nije nikakvo obrazovanje.” Aristotel

Najsavremeniji obrazovni sistem za uspešnu budućnost

Savremena osnovna škola i gimnazija predstavljaju najmoderniji obrazovni sistem u ovom delu Evrope, koji su akreditovali Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Cambridge univerzitet i finski obrazovni sistem New Nordic School.

Podsticajno okruženje za savremene osnovce

Savremena osnovna škola predstavlja oazu učenja i druženja na Novom Beogradu. Posvećeni učitelji i nastavnici, primena najsavremenije edukativne tehnologije, Nacionalni i Kombinovani program, multidisciplinarni časovi i personalizovan pristup kreiraju zdravo i podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije učenika i njihove ličnosti i talenata.

Prestižna Kembridž gimnazija za buduće lidere

Savremena gimnazija nalazi se u srcu prestonice, u Palati Beograd, i sa pravom nosi epitet Future Ready School. Karakterišu je napredna tehnologija, Google okruženje, interaktivna nastava i diplome koje otvaraju sva vrata za nastavak školovanja. Učenicima su na raspolaganju Nacionalni i Kombinovani – Kembridž program, na kojima stiču obrazovanje, vaspitanje i veštine lidera budućnosti.

Kembridž obrazovanje je sada dostupno i vašoj porodici

Iznos koji biste izdvajali za najkvalitetnije školovanje svog deteta u stvarno drugačijoj školi je sada manji od rate za automobil ili letovanje, a o nekim krupnijim izdacima da i ne govorimo. Za cenu već od evra za upis u Savremenu gimnaziju, odnosno evro za upis u Savremenu osnovnu školu, obezbedite svom detetu odrastanje u podsticajnom okruženju u kome će postići maksimalne rezultate. Uz sve to, povodom Svetskog dana deteta dobijate i dodatni program životnih veština, bez dodatnih troškova.

Kao odgovornom roditelju koji je svestan značaja kvalitetnog obrazovanja, nema potrebe da vam naglašavamo koliko je važna odluka u kojoj školi će vaše dete steći obrazovanje. Neka to budu Savremena osnovna škola i gimnazija!

Samo za prijave do nedelje, 26. 11!

Uz popust na školarine do 30% dobijate i jedinstveni Life Skills program. Obezbedite svom detetu najkvalitetnije školovanje i ključne životne veštine za sigurnu budućnost.

Prijavite se za
Savremenu osnovnu školu

Prijavite se za
Savremenu gimnaziju

Ili nas pozovite na 011/40-11-223.

Šta kažu oni koji su već deo savremene porodice?

  ŠKOLA U KOJU SE
IDE S OSMEHOM

„Nastava u Savremenoj ide u korak sa modernom tehnologijom, profesori su odlični pedagozi i eksperti u svojim oblastima rada, a saradnja sa svim zaposlenima u školi je nesvakidašnja. Andrej svakog dana dolazi nasmejan iz škole.”

Biljana Perezić,
Andrejeva mama

  SAVREMENA JE PRAVI IZBOR

„Savremena gimnazija je bila pravi izbor jer smo uvek imali kome da se obratimo, svi u školi su izuzetno fleksibilni i izlazili su u susret učenicima za sve što je bilo potrebno.”

Pavle Andrejević,
maturant Savremene

  Pronašli smo sve što smo tražili od škole

„Ono što smo mi tražili od škole jeste da prati nastavni plan i program Ministarstva, a da, sa druge strane, bude drugačija i namenjena deci koja žele da se razvijaju u većoj meri. Upravo to smo i pronašli u Savremenoj.”

Boris Baketarić
Matejin tata

  U SAVREMENOJ SE STARE NAVIKE PRILAGOĐAVAJU NOVIM

„Ono što predstavlja inovativnost i vrhunsku pozicioniranost ove škole jeste postojanje jasne forme i protokola. Stara uverenja i navike ovde se moraju prilagoditi novim zahtevima, a upravo to prilagođavanje potencira individualni skok u razvojnom procesu učenika.”

Zorica Džajski,
Nikolina mama

  Učimo kroz igru i stičemo IT znanja

„Presrećan sam što stičem IT znanja, jer se u Savremenoj IT uči od samog početka! Sviđa mi se što imamo tablet uređaje, VR naočare i robote, i što sve vreme učimo kroz igru.”

Aleksandar Nenezić, učenik Savremene

  Odlična priprema za uspešnu budućnost

„Oduševilo nas je to što je u Savremenoj način učenja stvarno drugačiji, tako da deca mogu da savladaju gradivo na lakši i inovativan način. Smatram da je sve ovo najbolje za našeg sina, to mu je odlična priprema za uspešnu budućnost.”

Nataša Hays
Itanova mama

Pridružite nam se i vi »

Savremena, stvarno drugačija!